arrow-left

Ontmoet ons team

Op deze pagina kunt u lezen over elk teamlid en de bijdragen die zij leveren.
We vinden het leuk om met u in contact te komen, dus bekijk de LinkedIn-pagina's van onze leden.

Bestuur

jan-van-den-broek

JAN VAN DEN BROEK

Jan van den Broek is een allround financieel specialist. Hij is al 45 jaar actief, waaronder 15 jaar bij Deloitte accountancy. Hij heeft voor tal van grote en kleine ondernemingen gewerkt. Momenteel heeft hij een eigen financieel advieskantoor. Hij heeft zich vanuit zijn financiële expertise en zijn vaardigheden als coach de afgelopen jaren ingezet voor de belangen van kinderen. Hij is penningmeester bij verschillende stichtingen.

hans-franke

HANS FRANKE

Hans Franke is afgestudeerd als bedrijfskundige en jurist. Na zijn studie heeft hij onder meer gewerkt als advocaat op het gebied van collectieve belangenbehartiging voor effectenbezitters en de ontwikkeling van investeringen in commerciële houtteelt ter vermindering van de druk op natuurlijke bosopstanden. Thans werkt hij voor verschillende ondernemingen en samenwerkingsverbanden, zowel in de profit als in de non-profit sector.

noora-maki

NOORA MÄKI

Noora Mäki is een juridisch professional met brede ervaring in zowel het privaatrecht als het publiekrecht. Noora heeft twee masterdiploma's in de rechten, één uit Finland en één uit Nederland. Tijdens haar carrière heeft ze uitgebreide werkervaring opgedaan in zowel de private als de publieke sector, waaronder werkzaamheden als griffier en rechter in Finland voordat ze naar Nederland verhuisde. Onlangs is ze werkzaam als juridisch adviseur met de focus op het adviseren van internationale bedrijven en hun juridische teams.

Raad van Toezicht

nejat-idrissi

NAJAT IDRISSI

Najat is een van de weinige advocaten die gespecialiseerd is in indirecte belastingen. Dit omvat btw, douanerechten en accijnzen. Naast haar juridische werkzaamheden geeft ze lezingen en heeft ze haar PhD behaald aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ze is een veelgevraagd auteur op het gebied van btw en een spreker op vergaderingen of conferenties. Ten slotte is ze lid van de Nederlandse Vereniging van Belastingadviseurs.

wijnand-prins

WIJNAND PRINS

Wijnand Prins is onderwijsprofessional en maatschappelijk zeer betrokken. Hij is momenteel beleidsadviseur bij het MBO Rijnland. Hij is begaan met het welzijn van jongeren, onder andere in het kader van hun positionering op de arbeidsmarkt. De heer Prins zet zich actief in voor de ontwikkeling van het (hoger) beroepsonderwijs (HBO/MBO/ROC). Hij is initiatiefnemer van verschillende projecten en adviseert het bestuur van diverse organisaties met betrekking tot beroepseducatie. De heer Prins is betrokken (geweest) bij verschillende stichtingen als oprichter, voorzitter, bestuurslid of adviseur.

sergei-purewal

SERGEI PUREWAL

Sergei Purewal is een advocaat met ruime en diepgaande ervaring op het gebied van nationaal en internationaal civiel procederen, massa schadeclaims en complexe geschillenbeslechting (ADR). Sergei is als advocaat in Engeland en Wales toegelaten. Sergei heeft in de civiele praktijk gewerkt van internationale advocatenkantoren, waaronder Dentons en Eversheds, en voor wereldwijde procesfinanciers, waaronder Burford Capital (VK). Sergei is de eigenaar van het adviesbureau Pure Equitas (International) Consultancy LLC dat toegang biedt tot de rechter, inclusief het adviseren over en het aantrekken van procesfinanciering.

Raad van aanbevelingen

stev-berman

STEVE BERMAN

Steve Berman vertegenwoordigt consumenten, investeerders en werknemers in grote, complexe rechtszaken die worden gehouden in staats- en federale rechtbanken. Steve's proceservaring heeft hem aanzienlijke erkenning opgeleverd en The National Law Journal heeft hem benoemd tot een van de 100 machtigste advocaten van het land, en heeft Hagens Berman herhaaldelijk benoemd tot een van de top 10 advocatenkantoren voor eisers in het land. Steve werd van 2016 tot 2019 benoemd tot MVP van het Jaar door Law360 voor zijn class-action rechtszaken en ontving de Plaintiffs’ Trailblazer award van 2017. Hij werd voor het derde jaar op rij erkend als een Elite Trial Lawyer door The National Law Journal.

menno-weij

MENNO WEIJ

Menno heeft meer dan 20 jaar werkervaring op het gebied van Tech & Privacy. Hij is lange tijd advocaat geweest. Hij is medeoprichter van IncPlus (een incubator voor start-ups) en de legal-tech startup DocBldr/VraagHugo. Menno is verder redactielid van het tijdschrift "Tijdschrift voor Internetrecht", en bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Informatietechnologie en Recht. Menno is ambassadeur bij de Dutch Startup Association en commissaris bij het Security of Things Fund. Ten slotte is Menno regelmatig te horen op BNR Nieuwsradio.

liesbeth-zegveld

LIESBETH ZEGVELD

Liesbeth Zegveld is gespecialiseerd in aansprakelijkheid voor schendingen van mensenrechten. Ze zet zich in het bijzonder in voor het helpen van oorlogsslachtoffers. Ze heeft de Nuhanovic Foundation opgericht, met als doel het bevorderen van toegang tot justitie voor oorlogsslachtoffers. In 2011 ontving ze de Clara Meijer-Wichmann medaille voor haar inzet voor de verdediging van mensenrechten, en in 2014 ontving ze de Amsterdamse Dean's Prize. In 2016 werd ze verkozen tot meest gerespecteerde advocaat van het jaar.

Personeel

kariem-madani

Kariem Madani

Teamleider

Kariem is een gedreven professional met meer dan 16 jaar ervaring in diverse sectoren, waaronder het verzekeringswezen. Zijn brede interesse en analytische vermogen hebben hem een diepgaand inzicht gegeven in processen, management en AVG-wetgeving. Kariem zet zijn kennis en ervaring in om SOMI te versterken en een concrete bijdrage te leveren aan de bescherming van privacyrechten in de samenleving.

jullaya-vorasuntharosoth

Jullaya Vorasuntharosoth

Campagne Directeur

Voordat ze bij SOMI kwam werken, heeft Jullaya in verschillende functies gewerkt op het gebied van marketing en contentcreatie. Ze is afgestudeerd met een masterdiploma in Culturele Economie aan de Erasmus Universiteit. Ze besteedt veel aandacht aan details en zorgt ervoor dat de uitvoering van campagnes voldoet aan privacy- en gegevensbeschermingsrichtlijnen.

karina-timmer

David van der Hucht

Account Manager

David gelooft in het recht van iedereen om controle te hebben over zijn of haar eigen gegevens. Met zijn achtergrond in klantenservice en fraudecontrole begrijpt hij als geen ander hoe belangrijk het is om gegevens veilig te houden. Bij SOMI zet David zich dagelijks in om relaties en participanten te ondersteunen en het te informeren over het belang van privacy en hoe ze hun rechten kunnen beschermen.