arrow-left

Investeer in SOMI

SOMI geeft prioriteit aan maatschappelijke voordelen boven winstmotieven door buitenlands particulier kapitaal te vermijden.

SOMI kiest er dan ook voor om zo veel mogelijk onafhankelijk te blijven van commerciële motieven die afbreuk kunnen doen aan het recht op schadevergoeding voor de slachtoffers. SOMI biedt haar certificaten aan consumenten en investeerders aan die geïnteresseerd zijn in het financieren van sociale doelen en collectieve rechtszaken.

Procescertificaten

Wij bieden u twee procescertificaten met een aantrekkelijk rendement op investering. De opbrengst van de winstcertificaten kan worden ingezet voor onder meer leadgeneratie en juridische kosten, procedures buiten Nederland, de ontwikkeling van onze app en (her-)financiering van alle overige activiteiten van SOMI binnen haar statutaire doelstelling als non-profit stichting voor het beïnvloeden van maatschappelijke processen.

profit-certificate-mobile
Begin nu

01. Garantie Procescertificaten

Serie 2024
dotspayout

Pay-out

600%

Minimale deelname: €100.000.-

  • guarantee Eerste jaar vast, daarna per kalenderkwartaal verhandelbaar.
  • guarantee Bij een afwijzend vonnis schuift uw investering door naar de volgende procedure.
  • guarantee Per einde looptijd van 10 jaar wordt de hoofdsom waarop geen rendement is uitgekeerd, teruggestort.

02. Procescertificaten

Serie 2024
dotspayout

Pay-out

500%

Minimale deelname: €50.-

  • guarantee Fixed duration of one year, then negotiable per calendar quarter
  • guarantee If the decision is negative, your investment will be moved to the next procedure

Investeringsproces

Dit is hoe het werkt in 3 stappen:
one

Vul de online inschrijving in

Inschrijven gaat gemakkelijk online. Het invullen van de gegevens gaat middels de formulieren op deze pagina. Er wordt per e-mail een bevestiging verstuurd met daarin de instructies voor de overschrijving. Binnen 3 werkdagen  is de volledige verwerking compleet. 

two

Maak het investeringsbedrag over

Wanneer de inschrijving compleet is, is de investering gemakkelijk online te volgen in de beveiligde online omgeving. Hier zijn onder andere de l ooptijd, rendement, en  jaaroverzichten  terug te vinden.

three

Ontvang rendement 

Zodra we de rechtszaken winnen, ontvangt u uw rendementen. Voor Garantie Procescertificaten is het rendement 600% en voor de Procescertificaten is het rendement 500%. Indien gewenst kan het bedrag opnieuw worden geïnvesteerd.

transparency

Transparantie van SOMI

Onze investeerders krijgen toegang tot een veilige online omgeving waarin ze hun investeringen kunnen volgen. Hierin worden onder andere de informatiedocumenten, laatste nieuws en het jaaroverzicht weergegeven.

Bekijk de FAQ

Onze collectieve claims

SOMI voert momenteel collectieve procedures tegen TikTok en  Meta wegens schendingen van de privacy.

TikTok en Meta hebben niet alleen in Nederland de privacyrechten van mensen geschonden. Ook in andere landen binnen de EU zijn er miljoenen gedupeerden. De afgelopen jaren zijn er door beide bedrijven in de VS en in de EU om deze reden al honderden miljoenen aan schikkingen en boetes betaald, buiten Nederland. Binnen Europa vertegenwoordigt SOMI – naast meer dan 80.000 deelnemers in Nederland – nu al ruim twee jaar meer dan 70.000 TikTok gebruikers in het buitenland.

SOMI wil ook deze mensen helpen, door op te treden tegen privacy schendingen door hun schade vergoed te krijgen. Om rechtszaken te financieren en slachtoffers in heel Europa te vertegenwoordigen, gaat SOMI met ingang van 29 februari 2024 winstrechten in procesfinanciering uitgeven.

Over SOMI

SOMI is een non-profit organisatie die onder meer met de opbrengst van deze Procescertificaten Europese burgers wil beschermen tegen online manipulatie met hun eigen persoonsgegevens. SOMI zet zich in voor data autonomie en de bescherming van privacy, om te beginnen in Nederland. Met uw investering steunt u deze doelen.

get-in-touch

Neem contact op!